Äntligen, äntligen, äntligen…

… så har jag fått en parkeringsplats! Efter elva månaders väntan så fick jag en igår. Bara för fyra dagar sedan satte jag upp lappar i huset och kanske hjälpte det till att någon sa upp sin plats, som de inte använde. Vad vet jag?
Nu kan jag sova lugnt på städnatten utan att riskera p-böter. Nu slipper jag rusa ner varannan timme på vardagar och lördagar mellan 8-18 för att ändra p-skivan med två timmars parkering åt gången. Nu kan jag ta bilen och köra när jag vill utan att riskera att bli av med platsen på långtidsparkeringen som jämt brukar vara full. Nu kan jag koppla av den saken. Skööönt!
parkeringsplats

2 svar på ”Äntligen, äntligen, äntligen…

  1. Vilken underbar lycka! Kan tänka mig att du känt dig låst utan en egen parkering. Just det där tänket att man kan bli av med parkeringsplatsen om man väljer att köra någonstans… Hmmm…

  2. Ja, det känns som en lycka! Nu ska jag lära mig att köra in där med och inte köra som jag brukar göra och lära mig att backa in på rätt plats. Det var svårt i mörkret och utan andra bilar att rätta sig emot. Jag körde förbi min infart idag och parkerade helt snett först…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.