Gå igång.

Tre arbetsdagar kvar till jullovet. Jag ska ställa klockan på lördag med tror jag, bara för nöjet att stänga av den och sen vända mig om till andra sidan och somna om.
Nu får jag inte somna om. Håret måste fixas. Hur? Inte bara att självtorka märker jag. Just nu är det mitt största problem. Skönt att inte ha det värre än så då denna morgon.
Kisse sitter bredvid mig här och spinner. Jag känner en ro med det. Lugn och ro. Men hallå, vad du är dammig! Är det dags att städa idag möjligen? Nu fick jag genast mer att tänka på. I morgon får jag jullovsbesök. Dags att tvätta, fixa och möblera om lite hemma då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.