Nytt.

Idag fick jag en inbjudan till ett dop. Vad roligt! Det vill jag gärna gå på.
Och så har jag suttit hos frisören i en och en halv timme. Saho fick klippa som han ville och sedan färgades en liten del av håret, i en slinga runt huvudet. Märkligt att göra sånt. Jag känner inte igen mig, när jag ser mig i spegeln. Och mina kläder att slappa i här hemma, passar inte till frisyren. Nu måste jag klä upp mig, så att resten av mitt yttre passar till håret. Oj oj oj, vad har jag gett mig in i? Måste jag fortsätta med det här om jag har börjat? Eller kan jag komma tillbaka till mitt vanliga utseende snart igen? Va? Och kommer frisyren se okej ut i morgon när jag tvättar håret? Eller måste jag sluta duscha nu? Äsch, jag får väl ta en huvudduk på mig i morgon i värsta fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.