Kära dagbok!

Kära dagbok! (det var väl så Bridget Jones skrev i sin dagbok?)
Igår var jag hos Viktväktarna igen. Jag väger 71.6 kg med kläder på. Då hade jag ätit en ordentlig lunch innan och proppat i mig mina sista bullar med.
Idag har jag börjat med mitt viktväktarliv igen. Nu gäller det att vara noggrann med vad jag äter, räkna gram och points. 18 p om dagen garanterar viktminskning ihop med motion och gå på möten och att vara motiverad. Jag började morgonen med att räkna ut min standardfrukost, så att jag slipper tänka så mycket då. 2,5 p för lättfil och flingor med russin. Redan igår kväll bestämde jag mig för vad jag skulle äta till lunch och middag. Det gäller att vara förberedd. Annars går jag i mat- och godisfällan.
Dessutom har jag mätt mig, så att jag kan jämföra kroppsomfång, inte bara vikten. Jag har gått en promenad med. Det ser bra ut att skriva på dagens protokoll. Om jag klarar dagen bra, så ger jag mig själv en stjärna för det.
Vad jag än ska göra , så börjar allt med det första steget, i en aktiv handling. Nu tar jag det… igen!

4 svar på ”Kära dagbok!

  1. Dana, du tog ett grandiost avsked av det ”syndiga” livet med en storslagen bullfest. Att bullar kan vara så vackra! Nu har både du och jag på var sitt sätt börjat nysträva mot annan mat och motion. Jag tror vi båda fixar det.

  2. Ja, det kan du ha rätt i! Jag hoppas på bullfest sen igen bara… Hm! Javisst fixar vi det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.