Vill.

Här ligger jag i soffan och tycker andra är glömska. Och så inser jag att det är jag som är glömsk! Ren projektion! Jag har glömt att det finns en rolig affär här som har massor av billiga saker. Dit vill jag såklart åka innan jag ska hem i morgon. Och så vill jag till Konsum och se om de har kvar de bästa handskarna som jag gillar och som jag ständigt tappar bort den ena av. Är affärerna stängda idag förresten? Hm…
Frukost: bullar och te.
Tv: dvd-inspelning av Sexual healing från kanal 5. Vilka modiga människor som är med. Det är terapi och övningar de har under en vecka.
Bil: smutsig. Jag tror faktiskt jag ska köra den till biltvätten när jag kommer hem igen. Why not?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.