Julstämning…

Nu sprider sig dofterna av skinka och köttbullar i lägenheten. Leif är här och lagar sin del av maten. Jag gör mitt på julafton, gröt och palsternacksgratäng. Sen hjälps vi åt med resten. Mikael, Astrid och Erik kommer hit och firar jul. Det blir bra. Lugnt. Tryggt. Jag är så glad för min familj.
I kväll har jag spelat julmusik mest. Jag har borrat lite hål i köksskåp och lådor med. Det var både byggarbetsplats i köket och julstök idag. Jag får lägga bort alla verktyg och ta lite ledigt från renoveringen. Jag tar väl upp jobbet på juldagen igen… Det var rätt så kul att mäta upp hål med hjälp av en mall, borra två små hål, borra två större hål, skruva i handtag, se på resultatet, vara nöjd!
Leif sover över här ett par dagar nu och det känns som vi vore gifta på sätt och vis. Fast så är det inte. Det är en annorlunda relation mellan oss med. Skönt att vi är vänner! Nästa år firar vi kanske julen hos honom i hans nybyggda lägenhet som han ska få flytta till första december nästa år. Men vad vet jag om framtiden? Inget. Men troligen blir det julafton snart. Paketen ligger klara under blomställningen. Rimma och sätter på namnlappar gör jag i sista minuten. Här är handtagen och skinkan.
God Jul!
handtag och skinka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.