Denna dag…

Så är dagen snart slut… Denna dagen är det 100 år sedan min mormor föddes. Dag efter dag, år efter år, släkte efter släkte, så går tiden… Och vad gör jag med den? Det bästa? Jag vet inte vad det är. Tur det. Idag har jag använt dagen till att få det fint i mitt hem. Äntligen har jag kunnat packa upp böcker. Tömma vardagsrummet på sånt som inte ska vara där. Leif har hjälpt mig att spika lister till arbetsrummet och flytta in datorn dit. Nu gäller det att vänja sig vid mitt nya ställe. Det känns som om jag har fått två nya rum på en enda dag. I morgon, måndag, får jag hjälp av Astrid att plocka in böcker i hyllorna. Det är många kassar att tömma och sortera, vad får plats, vad ska bort, vad ska in i det sista rummet som ännu inte ens är påbörjat med renovering? Skönt, skönt att få hjälp! Jag är så trött nu! Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.