100 känslor i Svd.

I Svenska Dagbladet har det börjat en ny artikelserie om 100 känslor. Två psykologstuderande har utgått från psykologen Anna Kåvers nya bok, ”Himmel, helvete och allt däremellan”. De har letat efter klipp på Youtube och varje dag kommer en ny film som speglar känslor. Hittills är jag mest berörd av lejonet Christian, som återser sina gamla ägare, efter ett år i frihet. Jag skulle också vilja känna sån återseendets glädje.
Anna A berör pinsamt. Usch! Hur hon talar med sina barn. Hur hon pratar om andra. Hur kan hon? Och väderpresentatörens skratthysteri smittar av sig och jag minns när jag drabbades av en sån skratthysteri mitt i natten, tillsammans med min dåvarande man. Vi hade hur roligt som helst och kunde inte sluta skratta.

Här är han, Christian, the lion! Kortversionen.

Här är en sex minuter lång film om Christian, lejonet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.