Det börjar bli bråttom!

Gäsp! Å så trött jag är. Och kroppen värker. Jag har lite bråttom nu på morgonen, för jag ska iväg på en heldagskurs med Familjekonstellationer. Behöver tvätta håret. Men struntar i duschen, för jag har tagit bort ett märke på kroppen och är sydd lite, med betoning på lite, ett stygn. Men jag ska inte bli blöt där. Måste köpa mer målarfärg till skåpen innan jag åker. Och ta upp kattsanden från bilen och fylla på en ny låda. Äta frukost. Ge katten mat. Vad ska jag ha på mig? Katten kommer och sätter sig på tangentbordet och allt jag skrivit här försvinner. Skriv om igen!
Skynda, skynda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.