Belöning?

Denna dag, målningsdag, har jag bestämt att jag får först måla, sedan blogga. Jag ska få min belöning efter att jag har gjort det tråkiga jobbet först. Fast jag tycker att det är rätt så kul att måla. Med fin musik, Anne Linnet idag, ABBA igår, så är det rätt så avkopplande. Det är jag, skåpen, penseln, rollen och färgen. Musiken och tiden med. Steg för steg så blir något gjort. Kanske är det värsta att sätta igång? Och mitt i så måste det bli klart. Och jag är nöjd när jag städar efter mig. Eller låter det stå kvar snarare. Jag har många skåp att måla. Ett i taget får det bli.
Jag har fixat en firma som hämtar luckorna, för de ska sprutlackeras. Det blir nästnästa vecka det.
I kväll ska jag träffa folk från min gamla skola från i våras. Kanske från min skola i höstas med. Och jag hör inte till någon skola nu. Jag är helt min egen ett tag. Skönt! Det är också en belöning, att ge mig den här tiden till att göra mitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.