Vakna hemma.

Jag vaknar i min egen säng. Kisse är glad att jag är hemma, jag hör att han pratar med mig. Han klagar. Maten är inte bra och att dörren till balkongen är stängd på natten numera gillar han inte heller. Det är höst nu, svarar jag och maten är kalorifri och bra för dig om du börjar få diabetes. Då blir han tyst.
Hemresan var jobbig, för jag var så trött. Hade sovit dåligt och lite, två nätter i rad. Fick stanna och sova bredvid en bensinstation ett par timmar, innan jag kunde köra vidare den sista en och en halva timmen. Nyss har jag drömt en verklig, märklig dröm, som jag redan glömt bort. Då har jag i alla fall sovit djupt.
Sammandrag över mina två dagar på bok- och biblioteksmässan kommer senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.