Nedräkning!

Sex, fem, fyra, tre, två, en, noll! Så många arbetsdagar har jag kvar nu på jobbet. Det är verkligen en märklig känsla att det faktiskt håller på att ta slut och att jag aldrig mer kommer jobba på den där skolan igen. Och att jag inte har jobb alls. Och att jag ska vara ledig! Men fri? Hm! Vad är frihet?
Det är jättemycket att göra med allt material som jag har och som ska packas ner tills jag hittar mitt nästa jobb. Jag och eleverna får se varandra för sista gången och jag har hur mycket som helst att skriva. Jag har inte haft någon fungerande dator bredvid mig på hela hösten och har bara minnesanteckningar i ett block med allt vi gjort under hösten. Pust!
Och livet kommer fortsätta efter jag har slutat där. Mitt liv… vad finns i beredskap för mig? Hur kommer jag att förvalta mitt pund i framtiden?
En god vän sa att livet inte lovar en någonting alls. Det finns inga garantier för något. Det är en tröst för mig att tänka så. Mina krav på hur livet ska vara har lättat. Jag kan lättare vara nöjd med att helt enkelt bara leva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.