Bra! Riktigt bra!

Jag har det så bra! Jag känner helglugnet komma över mig och det känns så skönt att bara vara. Vad mer kan man behöva än en trevlig lägenhet, sina egna grejor omkring sig och ett glas med gin? Jag lyssnar på dansk radio och jag tror att jag förstår en del av vad som sägs.
Äntligen har jag börjat med att ordna lite hemma med. Jag har inte orkat något på en lång, lång tid under hösten. Nu slänger jag gamla papper, idrottsdiplom från min egen skoltid, planeringskalendrar, gammalt skrot som inte betyder något mer längre. Jag är inte bunden av allt det gamla mer, det känns som att jag har gått vidare nu. Äntligen måste jag säga. Visst sparar jag något, men inte på långa vägar som jag tidigare gjort. Jag befriar mig från både gamla mönster och saker. Sköööönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.