Ner i källaren igen.

Igår satte en rörmokare dit golvbrunnen som fattades. Jobbigt att göra om något som redan ligger fast, men han var envis och stark och lyckades med det.
Jag har ont i höften och benet ner mot foten. Trokanteriten är också envis och starkt smärtande. Det håller på att bli värre igen, utan akupunkturbehandlingar och kortisonsprutor. När jag längtar efter att få en till spruta, som i sig gör så ont att få, då är det illa.
Nu finns allt som behövs hemma för att lägga igen källargolvet. Hink att blanda bruk i, slagborrmaskin att vispa bruket med, sand att fylla upp runt rören med, finbetong. Gott att det finns en god människa, som vill hjälpa mig med det idag. Jag behöver det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.