Vad sker nu?

Idag kommer en rörfirma som ska titta! på vad som behöver göras. Och en god vän har ordnat en annan som kanske kan gjuta golvet.
Jag är ofokuserad och känner stress över att sommaren är över och över allt som jag har att göra och mitt lugn och ro är borta just nu. All min oro sitter i huvudet, ack så starka krafter det är som styr och stör. Det är inte det lugna pysslandet som tar plats, det är annat som kräver tid och pengar som måste gå först. Måste. Hus. Bok. Ansvar.
Var ska jag hänga speglarna jag köpte på auktionen? Det är en plåtspegel som suttit på en byrå och en oval modern guldramsspegel.
Jag minns vagt månlandningen för 40 år sedan. Då fyllde min bror 10 år. Det minns jag inte. Men jag tror vi tittade på en tv som stod i köket i höghuset vi bodde i då. Det var fantastiskt! Och idag fyller min bror 50 år. Det minns jag nu. Han firar dagen i New York. Som jag hade velat. Som det inte blev. Jag har det kvar att göra till en annan gång. Kul att han är där. Grattis!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.