Packa bilen!

Idag packar vi bilen full med saker som ska norrut. I morgon fredag, åker vi norrut till vårt hus i Ångermanland. Det var länge sedan vi var där. Vi har haft annat att göra. Nu ska det bli roligt att återse vårt lilla hus och vinterbona det lite. Klippa gräset. Ha det bra.
Jag har haft lektioner och gått efter schema hela dagen. Förutom att jag glömde alla schemapapper och annat hemma, så gick det väl bra. Barnen är så fina och jag kommer verkligen sakna dem. När vi räknade hur många gånger det var kvar, så sa en liksom tröstande:
– Sex gånger, det är ganska många gånger i alla fall!
En annan hade tårar i ögonen. Jag såg det. Och jag fick jag veta att jag skulle få blommor när jag slutade.
Och så var jag med på personalfotograferingen fast jag inte hade tänkt det. Andra ville ha mig med där, så att barnen skulle kunna minnas mig. De själva med kanske. Ja, ja. Visst. Okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.