Blått band-samlingen växer…

Idag har jag storhandlat Blått band-delar. Det ena är en cabaré och den andra är ett kamfat. Ovanliga är de. Och fina hoppas jag. Det dröjer innan jag får hem delarna och den som väntar på något gott, väntar alltid för länge! Men jag har tålamod.
Jag har däremot inte haft så stort tålamod att uppdatera min bildsamlig av porslinet. Jag får ta och göra det så fort jag orkar och har tid och lust samtidigt. Just nu har jag ett annat projekt på gång, jag lovade köparna av huset i ett svagt ögonblick att skriva ner växterna som fanns i trädgården. Suck! Ja, ja, jag har börjat med en rabatt idag. Det tar ett tag att göra. Och inte minns jag vad allt heter. Hur var det nu? Amaryllus, gladioler…. nej, inte i min f d trädgård!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.