Ny spis?

Från det djupa till det ytliga… Jag vill ha en ny spis med häll. Tyvärr gick det inte att ha den med två ugnar för den går bara på tre-fas och i huset där jag bor finns bara en-fas. Och det kostar en massa att göra om min ledning till tre-fas. Nu är ugnen i spisen som jag har trasig. Ska jag låta reparera en spis jag inte vill ha för andra gången? Eller köpa en ny, som jag hellre vill ha?
Vill ha och vill ha! Jag låter som om jag är bortskämd med saker. Det är bara att erkänna, att ja, jag har råd att köpa en ny spis och nej, jag åker inte ut på dyra utlandssemestrar och jag lever inte ett liv i lyx. Jag är tacksam för att jag kan köpa det jag vill ha till mitt nya hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.