Sovdags.

Det blåser massor och är kallt och mulet. Har ingen vidare sommarkänsla här. Sitter inne mest och skriver och ser på tv. Vandrar mellan rummen och tänker allt jag skulle kunna göra. Diskar. Tvättar. Visst ja, måste ner och hämta tvätten nu. Sent. Ska sova strax. Vill ha lite ordning innan jag åker på utflykt i morgon, ner till Hälsingland en sväng över dagen. Skriver om i boken. Skriver mer. Har ingen brådska nu med att göra den klar. Tryckeriet ska på semester. Jag då? När börjar min semester? Jag gör INGENTING! Dagarna bara går. Är det vad som kallas för semester? Bettskenan sitter i munnen nu igen. Har lite ont ändå. Hoppas det går över sen. Kisse ligger bredvid mig och spinner. Snäll granne körde bort högen med ris och grenar idag. Andra grannar verkar vara sams igen.
Nej som sagt. Det är inte mycket som händer här inte. Blåsten, kylan och oorken är här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.