116 år.

Jag tänder ett ljus för Fritz Perls idag, en grundare av gestaltterapin. Han skulle ha fyllt 116 år idag om han levat. Dock har han varit död i snart 40 år. Tänk vad tiden går.

Och jag ska till tandläkaren. Kanske har ännu en tand spruckit. Kan inte tugga där. Jag har drömt mardrömmar om boken i natt. Och det är kallt och regnigt. Och AC:n på bilen är trasig och det kostar 5 000 att laga, det är som ett skämt. Och det är som en parallellprocess, med mig och bilen. Sönderfallet är igång. Köp en nyare bil? Inte just nu. Köp en ny kropp? Inte särskilt troligt. Att ta bort det som går sönder kan gå. Amputation helt enkelt. Och köra utan AC? Absolut inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.