Två betraktelser.

Hur ljudet n, kan förändra mycket…

”Vi vakar i Guds öppna hand.” (Ur en dikt av Rumi.)

och så här diktar jag:

Jag är vaken fast jag kunde ha sovit.
Jag väntar, tyst och stilla
och ser natten komma och gå.
Jag ser månen.
Jag slutar att vänta och se.
Jag är i nattens evighet, ett med allt.
Jag är i Guds ljus.

”Vi vaknar i Guds öppna hand.”
Den handen vill jag vakna i! Dagen börjar i en fri och öppen ljus himmel. Med alla möjligheter till att få syn på det bästa möjliga och att själva kunna ge det bästa möjliga. Öppenhet inåt och öppenhet utåt. Tryggt! Tillsammans! Kärleksfullt! Nära, med inte för kvävande nära. Här finns mycket att upptäcka och vara nyfiken på!

2 svar på ”Två betraktelser.

  1. Hej Dana!
    Vilken fin och personlig hemsida du har, nu har jag hunnit kika igenom den lite närmare.
    Kram från Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.