Pysseldag!

Det är så roligt att vara hemma på lördagar numera. Det har blivit en pysseldag för mig. Jag orkar både ta det lugnt och pyssla och boa hemma. Idag har vi satt upp duschstången, så nu slipper man både hålla i duschen och tvåla in sig samtidigt. Och så har jag satt upp hyllor till tvål och schampo så man slipper luta sig ut från badkaret och hämta. Underbart underlättande. Så små detaljer är viktiga med. Jag har sytt hängare till handdukar. Nu fattas egentligen bara ett ställe i badrummet att hänga handdukarna… Var finns det väggutrymmet då? Och en rörkoppling till tvättmaskinen, så att jag kan börja tvätta. Hm!
Jag har det så bra hemma hos mig! Jag trivs verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.