Inte någon drömkväll precis…

Det var väl inte så här helgen skulle börja… Men så blev det! Den nya mobiltelefonen jag tänkte köpa på rea, fanns inte inne, fast det bara var igår reklambladet kom ut. Och jag blir så irriterad över att stå och vänta på det beskedet i över 20 minuter i affären. Och inte lägger de undan varan till kunderna heller, när den kommer in igen. Usch, jag är inte en trevlig kund då, måste jag erkänna. Jag visar verkligen min sämsta sida då.
Jag kom hem och somnade på soffan framför tv:n. Vaknade med huvudvärk. Läste lite. Fick en drink av Leif och middag. Rena knockouten på mig. Somnade igen! Och nu är kvällen slut. Undrar om jag kommer sova i natt då? Hm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.