Städa och planera!

Hemma från jobbet, äntligen! Varför ska man jobba? Jag vill sitta hemma och hålla på med projektet ju! Det blir ju aldrig någon tid över till det. Fem minuter här och tio minuter där, går inte att hålla på med. Tiden måste finnas länge, för att jag ska kunna försjunka i tankar och leva mig in i känslor och annat.
Och dessutom ska vi få besök från Australien i helgen. Leifs syster, hennes man och barn kommer. Jag måste städa. Jim brukar komma och torka runt diskmaskinen varje gång han kommer. Vi är ena riktiga lortgrisar! Där orkar vi aldrig torka annars. Bara nu, så han ska slippa!
Vi ska flytta in bäddsoffan i Astrids rum idag, så att gäster kan stänga dörren om sig. Där ska också Leif ha sina grejor. Han har verkligen bott trångt länge och förtjänar bättre utrymme för sitt. Kanske skaffar vi en skön fåtölj att sitta i ute i rummet med alla böckerna? Och en annan lampa?
Men vad sitter jag här för? Jag har inte tid att skriva nu heller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.