Före kl. 8.

Nu har jag jobbat en vecka igen och igår var det studentuppvaktning för min brorsson. Puh! Kan jag ha sovmorgon nu? Icke! Vaknar samma tid som nästan alltid. Det tar några dagar innan kroppen ställer om sina sovtider, så jag får vänta till sommarlovet med att sova länge.
Danmarks grundlagsdag har varit. Såklart fanns det danska flaggor på personalrummet och jag sjöng Det er et yndigt land för mig själv och lyssnade på en instrumentalupplaga av den från Youtube.
Men vad är detta med Spotify? Jag såg något av det hos brorsan igår. Helt fantastiskt att få musiken spelad så där rätt ut. Undrar om jag skulle kunna ha det med, om mitt tunna bredband kan klara det. Antagligen inte.
Sen drömde jag en absurd dröm om Oscar I. Jag var med i en teaterpjäs, skulle jobba på ett slott och ett hotell och kisse skulle få följa med och jag bytte liv totalt. Mycket att packa.
Och så är det också i mitt vanliga liv. Jag ska packa trunken, byta liv och åka hit och dit. Och kisse är med litegrann på det. Men jag ska inte spela teater och se en utpressare bli skjuten och resa till Mallorca i december, på kurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.