Vet hur det känns nu.

Jag har undrat hur det skulle vara att få svar på en hälsning från en av mina största idoler. Nu vet jag. Det känns HELT FANTASTISKT BRA!!!!
Och så vet jag hur det är att vara så överväldigande glad och vara nära både skratt och gråt, att inte ha någon nära mig att berätta det för, som känner mig och vet hur galen jag är i just denna personen. Det kändes helt enkelt JÄTTETRIST, ända tills mina barn svarade i telefon och jag fick berätta det för dem. Då blev jag glad igen.
Undrar om jag kommer kunna sova i natt då. Antagligen inte.

3 svar på ”Vet hur det känns nu.

  1. Det får bli när jag kommer hem från Lannavaara… är ute på en road trip.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.