Trist indeni.

Jag åker hem från kvällsinformationen om enskilda firmor, på skattehuset. Visst hade det varit roligt om jag kunde dela allt det här bokförlagandet med någon som jag älskade dybt og vildt. Men så är det inte. Jag är ensam, ensam, ensam om det. Och hör sen!

2 svar på ”Trist indeni.

  1. Hej var ett tag sedan jag var inne läste, men det verkar sig likt, samma här. Vet inte varför vi aldrig stöter på varandra til o från Centrum så gjorde vi ju förr. Handlar Du aldrig där.
    Kram Staffan

  2. Kära Staffan! Jag undrar var du är, jag med! Jag trodde du hade flyttat. Vi kan väl äta middag en dag snart?
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.