Ny körkortsbild.

Jag ska ha ett nytt körkort. För att göra en lång historia kort, säger jag bara att jag ska klaga imorgon. Det blev jättedåliga kort i fotoautomaten i centrum, med usla instruktioner som jag inte fattade och automaten tog en tia extra och jag flyter ihop med väggen bakom och halsen är helt vit och det är inte min bästa vinkel framifrån och jag ser inte glad ut. Det sista kan inte automaten hjälpa. Mina körkortsbilder ser alltid knasiga ut. Men jag tror jag ska prova att ta ett eget kort hellre än att ta ett kort där igen. Jag ser inte glad ut hemma heller, men då kan jag välja bland fler bilder.

5 svar på ”Ny körkortsbild.

  1. Jag tror passpolisen själv måste sköta om fotograferingen numera.
    Stig

  2. Ja, det är möjligt, men körkortspolisen gör det inte!

  3. Men du håller dig ju med mästerfotograf nuförtiden!

  4. Fast en enkel bild framifrån ska väl inte vara så svår att fixa själv. Fast det är det ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.