Tja, tisdag.

Nu känner jag av slutet på terminen-stressen mer och mer. Jag glömmer viktiga saker och det kostar på. Jag lever timme för timme vissa stunder och dag för dag oftast. Ingen större framförhållning där inte. I morgon ska vi ut i motionsspåret med alla eleverna. Har jag kommit ihåg allt? Vet inte. Antagligen är något glömt. Och jag ska ha matsäck med mig. Glöm inte!!!
Jag var hos skattemyndigheten idag och fick hjälp att tänka på saker som nystartade förtag behöver veta. Det är jättebra att få hjälp och tips. Det är en ny värld som öppnar sig, som jag inte har någon aning om. Än. Jag lär mig väl.
Idag hade det varit fint om det funnits en famn som kunde hållit om mig. Jag skulle behövt det.
Vad finns att göra istället? Skriva till Anne Linnet. Njuta kisses sällskap. Han sover bredvid mig här. Hålla ut i tisdagsångesten helt enkelt. I morgon är en ny dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.