Kvällsgymnastik.

Kvällsgymnastiken får vara lite städning härhemma. Jag gör minsta möjliga numera. Har ingen större lust att städa. Men så får jag stå ut med att det är dammigt istället och det är inte heller så kul.
Kisse ligger här bredvid mig och det tycker vi båda är gott. Jag lyssnar mer på Anne Linnet och önskar att hon hade velat ha mina översättningar. Men det ville hon inte.
Jag känner längtan efter mer att översätta. Hoppas jag kan få såna uppdrag till mitt bokförlag. Jag behöver sånt för att hålla mig igång med danskan. Som om gestaltstudierna och bokutgivningen inte räcker till… ha ha. Det är väl mest för att jag håller känslorna på avstånd då. Och för att jag tycker om kreativiteten med det också. Lusten måste finnas såklart med.
I skolan är det snart slut.
Först jobba och slita för fyra, sa en liten myra. Sen blir det fest, sa en häst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.