Till Örnsköldsvik!

Igår utflykt i hyfsat väder, idag heldags ösregn. Och vi som skulle ha paddlat… Tja, då får vi väl göra det nästa år istället. Nu har vi bara ett par dagar kvar i vårt sommarparadis i Ångermanland. Och var är sommaren då?
Igår var vi, jag, Leif och vår dotter, på utflykt till Örnsköldsvik. Det regnade inte. Vi gick och shoppade. Jag som har minst pengar, köpte mest. Ja, jag lånar pengar och tröstköper. Först ett par nya Fjällräven-byxor. Sen knoppar till en byrå jag ska renovera. Och sist piller av Rosenrot. Jag tror att jag ska bli piggare och mer koncentrerad av dem. Sedan gick vi på antikaffären och fann inget. Till loppisen i hamnen och visst, Leif hittade skidor och stavar för 60 kr. Jag tänkte att jag också behövde skidor och stavar och fann det för 50 kr. Se, det var en bra loppis! Vi åt på den trevliga kinesen och blev proppmätta. Men den lilla söta pojken som brukar vara där med sin mor och far, var i Kina nu. Jag trodde inte att jag skulle äta mer, men bara några timmar senare stoppar jag i mig kakor och godis igen. Inte bra.
Regndag! Jag sitter inne med katten och läser Harry Potter. Leif och dottern åker till Härnösand.
Här är en hälsning till den som är född och uppvuxen i Örnsköldsvik, denna trevliga shoppingstad! Hamnen med lyftkranar, den upprivna hoppbacken i bakgrunden och bygget för Botniabanan:
örnsköldsvik

4 svar på ”Till Örnsköldsvik!

  1. En trogen läsare av din sida ger dig varma hälsningar tillbaka!
    /Stig

  2. Jag är en av Leif´s fd. elever på C3L och jag är
    klart imponerad av vilken fin sida du gjort, dessutom en väldigt vacker, välskriven och intressant dagbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.