Vad finns att göra?

Vad finns att göra? Slet ikke noe! Jag har städat lite. Solat lite. Ätit lite. Tittat på tv lite. Tvättat lite. Har lyssnat på Sommar med Maria Blom. Hon är underhållande. Fast jag har inte sett filmen hon gjorde. Känner mig lite rastlös. Vi hade en plan att åka ut och paddla idag, men det blåser för mycket för det, tycker jag. Kanske blir det på onsdag istället. Ska plantera sista rosen idag. På tisdag får vi middagsbesök. På torsdag åker jag hem en sväng. Jag ska stanna i Gävle och titta på porslin som en kvinna där har ärvt. Det blir spännande. Tänk om det finns Blått band där i bra skick… Nä, som sagt var… Vad finns att göra? Slet ikke noe! Sommartorka! Här är en kisse som gäspar i soffan:
katt som gäspar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.