Tacksamhet.

Nu är jag på hemväg från fyra fullmatade, spännande, intensiva, härliga dagar. Höjdpunkten var gestaltfesten på NGI. Den kommer jag ha i minnet länge. Jag har lärt mig mer om pragmatik. Hört roliga föredrag. Jag har ätit gott. Mött några av mina gestaltkurskamrater. Dansat helt vilt mycket. Mött nya människor. Pratat danska. Sovit i sovsäck på madrass. Gått på tur i bokskogen. Tja, vad mer behöver jag? En date med min gamla trötta kärlek då.
Tänk om jag hade kunnat fotoprogrammet här på macen. Då hade jag visat bilder på syrenerna, vattnet, Älvsborgsbron, maten, naturen, husen, glädjen, de andra blommorna jag sett under dessa dagar. Tryggt och vänligt har det varit. Jag är så glad för allt jag upplevt. Allt från resan till konferensen med jobbet, till festen och morgonen i Danmark efter festen. Jag känner stor tacksamhet för att jag är här och får uppleva sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.