En stund i Livet!

Åh, vad det är skönt att leva! Det är varmt och soligt. Jag har dansk musik högt på just nu och det är bara så bra allting! Jag orkar cykla ner till affären varje förmiddag och köpa tidningen. Jag skriver och gör upp planer för hur väggarna i min hall hemma ska se ut. Vad det är roligt att planera annorlunda saker. Sen gäller det att förverkliga planerna i min kreativa fantasi. Som jag vill ha det och blir glad av. Var kommer idéerna ifrån?
Här är rabatten jag har grävt ut och gjort lite större. Jag kallar rabatten för barnkammare, blommorna är mina skyddslingar från trädgården hemma, som jag lämnar om en månad. Hoppas allt klarar vintern här. I eftermiddag kommer Leif. Vi har inte setts på en vecka. Får se om vi orkar vara lite aktiva och bada, paddla och koppla av med annat än renovering och husförsäljning. Livet är ju ändå mer än så. Och ja, det finns hopp om liv! Här är rabatten sedd från sovrumsfönstret en våning upp:
rabatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.