Långhelg hemma.

Det är långhelg och jag kan njuta av den som jag vill. Har grillad kyckling med gott bröd, ost och tomat. Wienerbröd. Mat hjälper lite mot ensamhet och kärlekssaknad. Jag har inte orkat ordna med sällskap ikväll. Ingen har bjudit in mig heller. Jag väntar mig inget särskilt av helgen mer än vila, sol, någon promenad och förhoppningsvis en utflykt med en vän. Lite arbete har jag. Eller mycket. Beroende på hur jag ser det. Jag har startat en firma och den behöver skötas om. Och bilen måste tvättas. Och jag måste till apoteket, för kisse behöver ha nya piller.
Jag behöver se lite folk. Går till kyrkan och lyssnar på valborgsmässosången. Det blir bra. Jag saknar kören då och då. Men det finns inte plats för den just nu i mitt liv. Jag struntar i majbrasan. Där går gränsen för vad jag orkar.

2 svar på ”Långhelg hemma.

  1. Kyckling o vin o ett gott bröd
    låter gott / men winerbröd ;-(
    Inget för en Mickel Räv

  2. Jag gillar inte vin, men win…erbröd. Jag förstår du gillar hönsfåglar. Det brukar rävar göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.