Var är spänningen? Här?

Vad jag än vill skriva om så känns det inte bra. Jag har inte mått bra idag. Har ångest inför framtiden. Kanske blir det bättre i morgon kväll. Då vet jag hur morgondagen har förlöpt.
Och så har jag en helg att se fram emot med, ja vaddå? Jag ska hälsa på en god vän en dag om han orkar. Annars vet jag inte. Kanske börja ta små promenader? Äta mindre? Skriva lite. Börja packa till köpenhamnsresan om en dryg vecka? Tvätta!

Varför är inte livet mer spännande än så här? Fast det är ju spännande också. Jag håller ju på med mitt projekt på egen hand nu. Det, om något, är spännande. Och så går jag min gestaltutbildning. Visst. Men mer då? Jag saknar min sötaste vän. Det blir väl en livslång saknad. Bara att stå ut med det. Ingenting varar för evigt. Ingenting! Varken det dåliga eller det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.