Deklarera? Jag?

Ja visst ja, i nättidningen påminns jag om att deklarera. Det har jag fullständigt glömt bort att jag måste göra. Jag vet inte ens var jag lagt alla papper. Det får bli veckans spänning att leta efter dem. Kommer jag hinna eller inte?
Å, vad jag ville sova längre idag med. Minst en timme i alla fall. Sovmorgon för mig numera är att jag sover en timme längre. Tänk förr, när jag obekymrat kunde sova till 10-11. Det var då det.
Fotograferingen igår kändes bra. Fotografen känner förra årets fotograf. Och jag känner årets fotograf. Jag kände mig helt trygg med det. Det blir också en del av veckans spänning att vänta på resultatet.

2 svar på ”Deklarera? Jag?

  1. Hej Mickel! Det var länge sen. Hoppas du mår bra. Jag har inte börjat leta än. Jag är sån i sista minuten-deklarerare. Allt för spänningens skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.