Söndag i april.

Ännu ett år med en söndag i april. Men i år har jag ingen lust att sjunga den sången. (Söndag i april med Anne Linnet.) Jag vill inte sjunga alls.
Vad gör jag istället då?
Bakar scones till söndagsfrukost.
Tittar på den filmen Pianisten på video.
Bankar huvudet i väggen för att jag inte kan förstå varför inte all statistik kommer med på statcounter.
Förstår inte en massa om min dator och hur jag ska sortera bilder och föra över bilder till hemsidan och ändra storlekar och rita och en hel massa annat. Oj, vad macdatorn ska vara bra. Varför förstår jag mig inte på den då? Hjääääälp!
Ska träffa en fotograf i kväll. Så får jag fixa till mig lite till det. Kanske köpa nya jeans. Det behöver jag. Och gå ner 8 kilo. Att önska går ju. Men sen gör jag inget med det. Jag gör annat istället.
Saknar. Längtar. Drömmer. Skriver. Planerar. Funderar. Väntar. Jobbar. Ser på tv. Mitt liv i ett nötskal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.