Jobba och jobba!

Fredag och trött. Har extra ont idag. I samma stund som jag sa till sjukgymnasten i onsdags, att jag har slutat ta medicinen, så stack han in en av akupunkturnålarna på ett ställe som gjorde otroligt ont. Hela benet kändes som förlamat. Han sa att det var en övergående känsla. Jag tycker det fortfarande känns. Nå, smärta ska med smärta förjagas.

Det har varit en lång vecka med massor av praktiska ting att ordna med. Det kommer vara så en längre tid framöver. Det får gå. Kallas kreativitet till en del. Och att arbeta som en häst, till en annan del. Jag tror att det kan gå om jag tar det i min egen takt, att göra lite i sänder. Och att tro. Att ta ett steg tillbaka går inte. Inte nu.

Och så ska jag ut i skogen, hitta grankottar och gran- och tallgrenar. Det får bli en av arbetsuppgifterna jag har i helgen. På måndag ska jag sjunga Ekorrn satt i granen med eleverna i F-klassen.

Avkoppling blir det på söndag, ska gå ut på restaurang med en god vän.
Och varför inte flytta in ett skrivbord i vardagsrummet, där jag inte har någon soffa mer? Då kan jag både arbeta och se på tv samtidigt! Jättebra!
– Va! Kontor och tv ihop? protesterar en röst i mig.
Jag är skadad av tiden jag lever i antagligen. Jag ska prova det i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.