En lååång fredag.

Långfredagen börjar tidigt. Vaknar redan vid tre-tiden första gången. Vad kommer denna dag med? Har inget planerat alls. Soffan står på plats och den andra korta soffan får stå kvar i stora salen. För att leva ensam och vara här mest själv, har jag många sitt- och sängplatser. Bra med omväxling då.
Ingen traktor har dykt upp. Jag kan gå ut och skotta själv nu. Har ingen brådska att få undan snön. Det får bli dagens muskelarbete. Nej, jag hinner inte ut förrän traktorn är här. Han röjde först fel väg. Sen rätt. Och sa ”Glad Påsk” och åkte. Fint!
Jag fick med en extra tv upp hit. Nu behöver jag en box med, så jag kan koppla in den. Var finns sånt då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.