NU! ÄNTLIGEN!

Jag vaknar upp andra dagen på min resa. Nu har jag börjat mitt första år på gestaltterapeututbildningen i Fredensborg, i Danmark. Jag kom hit. Trots alla hinder. Trots all väntan. Trots allt! Det tog några år… ungefär femton-tjugo. Men nu är jag här. Nu! Äntligen!
Jag vet inte riktigt vart den här vägen leder, men jag ska gå den. Vet inte om jag kommer fram. Men det gör inget. Jag vet bara att det är en livsnödvändighet för mig att vara här och nu. Att vara uppmärksam. Att ta ansvar. Att vara i kontakt. Att lära känna mig själv. Det är stort att vara här. Riktigt stort.

5 svar på ”NU! ÄNTLIGEN!

  1. Tack Annica och Anita, för välönskningarna. Det kan jag behöva.
    Jag har inte flyttat klart till mac ännu. Jag gör det väl i sinom tid.
    Kram till er båda

  2. Åh vad kul för dig! Hurra till dig!

    Kram,
    Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.