Och så tillbaka till det gamla…

Jag får ingen ordning på uppkopplingen till Mac. Likadant är det med kontakten med andra män-skliga Mac. Ingen kontakt. Trist konversation. Utan varma känslor. Tystnad. Frustration. Brytningar. Ja, parallellerna finns där.
Ska Mac kunna bli en ny kärlek så måste baske mig tekniken fungera också. Än så länge är det kallt oss emellan.

2 svar på ”Och så tillbaka till det gamla…

 1. Hej Dana!

  Vi var i kontakt för ett tag sedan per mejl då vi pratade om selektiv mutism. Nu har jag och några andra bildat en ideell förening! Den finns på adressen http://www.selektivmutism.se. Sidan är fortfarande under uppbyggnad, när den är klar kommer det finnas diskussionsforum, stödgrupper mm. Hoppas detta kan vara till hjälp för någon!

  Varma hälsningar,
  Claudia

 2. Hej Claudia!
  Vad roligt att se er nya hemsida. Grattis till den. Den kommer att fylla ett behov, det är jag säker på. Där kan jag och andra lära mer om selektiv mutism. Jag lägger in den som länk på min hemsida. Hoppas vi hörs igen!
  Lycka till!
  Kram
  Dana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.