I gång!

Det var en lite annorlunda dag idag. Jag har flängt både hit och dit, och ändå hunnit sova middag en timme. Det finns inga tv-program som intresserar mig just nu så det kan vara en orsak till att jag hinner mer och annat än vanligt. Jag har jobbat med småbarnen. Jag har hälsat på min egen lilla älsklingsson som fyller 24 just idag. Tack för maten! Jag har tränat på gymmet med sjukgymnasten. Vad bra att jag kan gå dit! Idag var jag där för tidigt och fick ”värma upp” på cykeln först. Jag brände 100 kalorier och såg på Oprah show samtidigt. Jag fick lära mig att man alltid ska ha en fräsch vit skjorta i sin garderob, att bytas ut varje säsong. Håll inte fast i kläder du inte använder, sa de också. Det gör jag. Och inte köper jag nya vita skjortor heller. Men faktiskt har jag slängt just de vita skjortorna jag hade. Ha! Snart är det fredag. Skönt!
Nu är våren här. Snödroppar, krokus och scilla tittar upp i rabatterna. Dags att städa ute i helgen kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.