Energipiller?

Tänk vad lite piller kan göra skillnad! I natt sov jag många timmar utan att vakna och ha ont. Och idag kunde jag gå i trappor utan att parera mot smärtan. Helt fantastiskt bra! Jag kände mig både extra stark och gladare än glad.
Med en massa frisläppt ackumulerad energi, gick jag genast till frisören, trots att jag kom hem sent. Nu är jag nyklippt helt oplanerat, bara för att jag orkade mer idag än igår. Vad jobbigt det kan bli för mig om jag måste göra en massa saker nu bara för att jag plötsligt sjuder av energi. Nu får jag nog lägga mig på soffan och lugna ner mig lite. Undrar vad tabletterna innehåller egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.