april…

Ny månad med nytt hopp om att det blir vår. April är månaden då mitt första barn föddes. April – väduren – ett eldtecken. Solen värmer riktigt bra en del dagar. Vi har mycket snö kvar på tomten. Nätterna är kalla. Jag tycker om april och blommorna som kommer. Snödropparna sticker upp äntligen och julrosen har en knopp på gång. Jag tror inte jag har blivit lurad den första april. Säker kan man inte vara dock. I går har det i varit en varm och skön dag. Jag var inte ute särskilt mycket , för jag är fortfarande inte riktigt bra efter matförgiftningen. Jag sov gott hela eftermiddagen. Jag har hittat ett gammalt kassettband med Sting. Jag blev på bra humör till hans musik och ville bara dansa! I kväll har jag börjat göra en inspelning av en ny sång som jag gjorde i Skagen. Den heter ”Danas sång”. Den bara kom och ville ut. Så var kommer inspirationen ifrån? Att den kom ut genom hand och mun vet jag, för jag skrev orden och spelade musiken. Men var rinner det till, skapelsens början, från huvudet liksom eller före det?
Nu finns det en bild från stranden, där jag badade i mars, i Skagen. (skryt!) Se den 28 mars.
Och så har jag en god vän som fyllde 60 år nyss. I april ska vi ut och äta! Japp! Det är inget aprilskämt. Näpp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.