Lingonledig!

Jag vaknar tidigt och ligger i sängen och lyssnar på bandinspelning av På minuten. Det är en koncentrationsövning att lyssna, så att jag verkligen ska höra vad de säger. Ofta när jag lyssnar så hör jag början av en historia och sedan slutet och då kan jag undra var mina tankar varit under tiden… Det är inte lätt för mig att vara i nuet med andra ord.
Jag har duschat och innan jag ätit frukost sitter jag här framför datorn.
Vi är på landet och ska ha en skön helg i vårt kära hus. Det är så mysigt att bara kunna åka hit och veta att här har vi allt vi behöver. Inga väskor behöver egentligen packas.
Vi ska ut i skogen sedan och plocka lingon – det röda guldet.
Morgonen är fortfarande mulen och daggig. Hoppas att solen kommer fram snart. De har lovat en varm helg ju. Vi har tagit en extra dag ledigt och behöver inte vara hemma igen förrän på måndag kväll. Skönt – skönt – skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.