Annorlunda lördagskväll?

Istället för att sitta på en trevlig restaurang med en kär gammal vän, sitter jag hemma i köket och vakkar (= vård av sjuk katt). Middagen är uppskjuten. Jag måste ju ta hand om min kisse. Det är bara så. Han har bara mig. Nu får han kokt vit fisk i små portioner, så jag hoppas han får behålla maten. Jag har stängt dörrarna till vardagsrum, gästrum och mitt sovrum. Han får inte kräkas där igen. Om jag är där, så får han såklart vara där.
Så det är både annorlunda i kväll och också precis som vanligt. Istället blir det god mat hemma. Och skön, njutbar musik från Århus jazzfestival. Å, vad jag längtar till Danmark ikväll, till att få dansa… å… mmm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.