Ny vecka.

Så börjar en ny arbetsvecka med massor att göra. Det är bara att sätta igång!

Och så har jag mött en sida av mig själv idag, som jag inte alls tycker om. Vad är det som gör att jag så dåligt står ut med den? Det kan jag undra över. Alla har dåliga sidor. Jag med. Alla gör fel ibland. Jag med. Även solen har sina fläckar.
Ibland måste man i mitt jobb kunna härbärgera andras känslor och frustrationer. Just idag har jag svårt att stå ut med mina egna. Det är lite märkligt faktiskt. Fast det är bra att jag är medveten om det här. Först då kan jag förändra mig eller bli vän och försonas med den här sidan av mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.