Fixa.

Efter en natt med katastrofdrömmar är det tid att hålla sig till basen, tryggheten, det väsentliga i livet: att ha ordning i sitt badrumsskåp. Jag har bott här nu i över tre år och inte städat där en endaste gång, för jag har haft så mycket annat att göra. Idag är det dags! Bort med gamla saker som jag inte använder. Bäst att ta ett kort före och efter. Obs! Inget kommer visas upp på bloggen. Badrumsskåpsinnehåll, det är privata saker det!
För övrigt har jag ännu inte kommit på, hur jag ska hitta mina bilder i datorn, så att jag kan redigera dem. Gamla kameran var MYCKET bättre!!!

4 svar på ”Fixa.

 1. Oi! Interessant. Kanskje eg skal sjå litt i mitt eiget baderomsskåp. Fekk du knipsa eit fà¸r- og etter-bilete? Var det stor skilnad?

  -kf

 2. Äsch, jag glömde ta bild. Fast, vad ska jag med det till…
  Det är jättefint i skåpet nu. Rent, snyggt och ordning på allt! Och jag hittade smink där med, läppstift och mascara, som jag glömt bort. Jag målade mig lite då, bara för att testa. Men vad ska jag med sånt till egentligen? Totalt onödigt för mig. Jag är snygg ändå!

 3. Ja! Du er skitsnygg!
  (og det seier eg ikkje på skjemt).

  à†sj, maskara og leppestift, eg kan ikkje ha på meg slikt, eg tykkjer det forstyrrer, det klà¸r og usj og fy, eg kjenner meg rar i andletet når eg har på meg slikt.

 4. Tack för komplimangen!
  Vi är några stycken som inte gillar smink då… Precis så som du beskriver är det för mig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.