imorgon, snart idag…

Sussilago Aprilsaga hälsade på och sov över en natt hos mig. Det var fint att få träffa ännu en av mina favoritbloggare. Vi ska båda ut på äventyr och har pirr i magen. Ingen av oss bangar för det. Vi SKA iväg! Det är bara så.
Idag har jag väl gjort allt som jag behöver göra. Allt är packat och klart. Bara kisse ska ner i transportburen och min ryggsäck packas klart med dator, block och matsäck. Och så ska jag jobba fram till 12 i morgon. Det blir bra att tänka på annat än Dk, Dk, Dk.
Jag åker kanske förbi Borås. Kommer Mike dit och vinkar till mig där då?
Jag byter tåg i Göteborg. Nej, det är för kort tid att hälsa på någon där.
Jag kommer fram till Sjælland sent på kvällen, på natten antagligen. Bäst att packa ner en ficklampa med, så jag kan lysa upp min väg.
”Bättre att tända ett ljus i mörkret, än att aldrig spänna sin båge…” eller…hm… det där låter faktiskt riktigt rätt och bra.
Tja, vad mer? Inget mer.

2 svar på ”imorgon, snart idag…

  1. Går verkligen Göteborgståget förbi Borås? Får vinka med ett sms i värsta fall 🙂

  2. Nej, du har rätt, man måste byta i Herrljunga för att komma till Borås. Det visste jag inte. Vad synd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.